Az EZMM alkotócsoport tagjai / Members of the EZMM creative group:

Stacks Image 10985
Szigetvári Andrea – Web: szigetvariandrea.com
Andrea Szigetvari – Web: szigetvariandrea.com
Stacks Image 11017
Keresteš Szabolcs
Szabolcs Keresteš
Stacks Image 11039
Sőrés Zsolt – Web: inaplo.hu/ahad
Zsolt Sőrés – Web: inaplo.hu/ahad
Stacks Image 11057
Horváth Balázs – Web: horvathbalazs.netpositive.hu
Balázs Horváth – Web: horvathbalazs.netpositive.hu
Stacks Image 11075
Bolcsó Bálint – Web: bolcso.net
Bálint Bolcsó – Web: bolcso.net
Stacks Image 11093
Agárdi Tamás – Érdeklődési köre főként a mechanikus hangelőállító rendszerek, és a hangok térben való felhasználása felé irányul. Foglalkoztatja az audiovizuális hanghasználat, és a hangdesign is.
Tamás Agárdi
Stacks Image 11111
Bérces Máté – Az elektronikus zenén belül érdeklődése a különböző stilisztikai irányok párosítása (akusztikus hangszer + elektronika) és különböző térérzetek létrehozása felé irányul.
Máté Bérces
Stacks Image 11129
Berkó Gábor – Érdeklődése számos zenei műfajra kiterjed. Elektroakusztikus szerzőként előszeretettel használ klasszikus, jazz vagy éppen könnyűzene keltette inspirációkat.
Gábor Berkó
Stacks Image 11147
Bodoki-Halmen Zsolt – Erdélyből származó elektronikus zenei médiaművészet hallgató. A zajok zenei közegbe helyezése, zaj és zenei hang kapcsolata, a hangok atomi működése foglalkoztatja.
Zsolt Bodoki-Halmen
Stacks Image 11165
Cselenák Zsolt – Az absztrakt elektroakusztikus zenében leginkább a viszonylag kevés anyagból történő építkezés, és a zenei folyamat A pontból B-be való eljutása, valamint az ezen ívek, irányok körbejárása és tanulmányozása foglalkoztatja.
Zsolt Cselenák
Stacks Image 11183
Janca Ákos – Multi-instrumentalista, zeneszerző, többféle műfajban alkot. Az elektronikus zenében jelenleg a kép és a hang többszintű kapcsolata foglalkoztatja, a grafikai hangszintézistől az audiovizuális felhasználásig. Web: akosjanca.com
Ákos Janca – Multi-instrumentalist, composer, working in more genres. Recently, he has been interested in the multi-level connection between sound and vision in electronic music, from graphical sound synthesis to audiovisual application. Web: akosjanca.com
Stacks Image 11201
Kósa Gergely – Elektronikus zenei érdeklődése a hagyományos zenei (kórusének, klarinét) és stúdiótechnikai tanulmányainak ötvözéséből született. A két világ határán érzi kreatívnak és produktívnak önmagát.
Gergely Kósa
Stacks Image 11219
Kováts Jázon – Az elektroakusztikus zene területén a zenei programozás, az interakció és improvizáció érdekli leginkább. A zeneszerzés mellett foglalkozik stúdiózással és koncerthangosítással is. Hobbija – a zene mellett – a fotózás.
Jázon Kováts
Stacks Image 11237
Krasz Ádám
Ádám Krasz
Stacks Image 11255
Laczkó Bálint
Bálint Laczkó
Stacks Image 11273
Loch Gergely – „Hallod? Ott! Ott! A székek! Jönnek! Székek jönnek.” (Rózmann Ákos: Kripta asztallal és székekkel)
Gergely Loch – “Do you hear it? There! There! The chairs! They are coming! It's chairs that are coming.” (Ákos Rózmann: Crypt with Table and Chairs)
Stacks Image 11291
Szakál Farkas Soma
Farkas Soma Szakál
Stacks Image 11309
Zsilka Zsófia
Zsófia Zsilka